פוליפים באף

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/09/2013 | 12:54 | מאת: עינבר

שלום רב, לאמא שלי יש פוליפים באף והרופא המליץ לעשות לה ביופסיה בהרדמה מלאה ובאותה ההזדמנות להוציא אותם. היא בת 75 והנזלת והטפטוף מהאף השתפרו לה פלאים כבר כשאכלה הרבה שום, כורכום, כרוב ועוד דברים שמייבשים ליחה. היא לא מדברת "מהאף" כמו אנשים שיש להם פוליפים גדולים שחוסמים את הנשימה ונזקקים לניתוח. האם דרך הרפואה הסינית נוכל לחסוך ממנה את הניתוח? איזה טיפול הכי מומלץ ואצל מי באיזור חיפה?

ענבר שלום, הרפואה הסינית יכולה בהחלט לעזור בנושא בעיות בדרכי הנשימה. אך עם זאת, אני מניח שההמלצה לביופסיה ניתנה על ידי הרופא על מנת לשלול ממצאים אחרים וממליץ למלא אחר הוראות הרופא ולא להסתכן בטיפול אך ורק באמצעות הרפואה הסינית. בהנחה ושאר תהליכים נשללו, ממליץ לפנות למטפל מוסמך בדיקור וצמחי מרפא על מנת לטפל בבעיה באמצעות הרפואה הסינית. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

02/09/2013 | 22:20 | מאת: עינבר

רונן היקר, המון תודה על תשובתך. האם אתה יכול להמליץ על מטפל מוסמך ברפואה הסינית בחיפה? בברכת שנה טובה, עינבר

מנהל פורום רפואה סינית