זרעי שומר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/08/2013 | 00:31 | מאת: זרעי שור

שלום זרעי שומר: 1- מה היתרונות הבריאותיים אם יש? 2- כמה כפיות של זרעי שומר עלי לאכול ביום כדי להנות מהיתרונות הבריאותיים המספקים כמנה יומית 3- איך לאכול זרעי שומר? האם צריך לטחון כדי להנות מהיתרונות הבריאותיים או שאפשר ללעוס רגיל ולבולע ככה בלי טחינה? 4- האם טחינה/לעיסה שלהם שווה יותר משתיה של חליטת זרעי שומר? 5- האם צריך לשלב את אכילת הזרעים עם שמן כדי להנות מספיגה טובה יותר או שאין צורך בבקשה תעני לי על כל שאלה בנפרד אלפי תודות

שלום רב, מדובר בצמח שהרפואה הסינית מייחסת אליו יכולת תנועה ושיחרור קיבוצים. איני נוהג להמליץ על צמח מרפא לשימוש קבוע ללא היכרות עם המטופל והצורך שלו לאותו צמח או פורמולה צמחית. ניתן להשיג מידע רב בחיפוש ברשת על הצמח, המינונים וכל דבר אחר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית