נדודי שינה קשים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/07/2013 | 16:14 | מאת: karish

זה 10 שנים שאני סובלת מחוסר שינה כרוני פעמים מכון השינה בדיקות אין ספור כדורים כל זה לא הועיל האם יש טיפול אשמח לשמוע אני במצוקה תודה

שלום רב, ברפואה הסינית אנו מבדילים בין בעיות השינה השונות. יש הבדל באבחנה באם מדובר בבעיות בהרדמות ראשונית או במידה ומדובר בהתעוררויות תכופות או במידה ומדובר בהתעוררות מוקדמת בבוקר ללא יכולת לחזור לשינה. חשוב מאוד לדעת מהו כיל המטופל וכמה זמן סובל מהבעייה. אנא פרטי קצת יותר את בעייתך בכדי שאוכל לענות ביתר דיוק. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית