שפיכת זרע מרובה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/07/2013 | 01:12 | מאת: רון

קראתי בכמה מאמרים ברפואה הסינית על כך ששפיכת זרע מרובה גורמת לבזבוז תמצית החיים ויש לה השלכות נפשיות וגופניות, לעומת זאת ברפואה הקונבנציונלית ממליצים על כך אפילו, איך ייתכן שיש סתירה בין השניים? האם גבר בן 32 שגומר פעמיים ביום, יהיו לזה השלכות של עייפות,חוסר ריכוז ובעיות כאלה?

רון שלום, הרפואה הסינית בהחלט מייחסת לשפיכת זרע מרובה כבזבוז תמצית החיים. מצב זה בהחלט עשוי להיות האטיולוגיה למצבים רפואיים רבים. איני מכיר המלצה כזו או אחרת ברפואה הקונבנציאונלית לגבי המלצה למספר שפיכות זרע. וגם אם קיים אחד כזה, מותר שתהיה סתירה בין 2 הגישות. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית