לופוס בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/05/2013 | 06:35 | מאת: רינה

בבדיקת ביופסיה לפני כשנתיים נמצא לופוס בקרקפת, מאז שערי נושר והיום אני נזקקת לפיאה כדי לכסות את ההתקרחות. אני מטופלת אצל מרפאה סינית מזה עשרה חודשים, אשר עושה לי דיקור ו"פוצעת" את הקרקפת בכלי דמוי עט ולאחר מכן מורחת סרינואה. לדאבוני הנשירה מתפשטת לכל חלקי הקרקפת ולא נעצרת מה גם שהחלק בו צמח שיער הוא מזערי. יש מישהו שיכול לעזור לי לעצור את ההתפשטות?

רינה שלום, האם המטפלת שלך מטפלת גם בצמחי מרפא? ללופוס, השילוב בצמחי מרפא הוא הכרחי. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית