התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/05/2013 | 21:11 | מאת: צופית

שלום, איזה טיפול ברפואה המשלימה יכול לעזור בסימנים קשים של פוסט טראומה? אני נוטלת טיפול אנטי דכאוני וניסיתי כל מיני טיפולים קונבנציונלים ואלטרנטיבים אבל בעצם שום דבר לא ממש עזר. אני מרגישה שהטראומה כילתה את כל אנרגיית הצ'י. כל המטפלים שהייתי אצלם טענו שהם מרגישים אנרגיות של אדם מת. אני ממש מרגישה שאני גוררת גוויה כל יום מחדש גם פיזית וגם נפשית ובדרך להרים ידיים או להתפלל שהטבע ימית אותי מוות טבעי. סליחה על הכובד, אבל אני באמת מיואשת...

צופית שלום, ישנם מטפלים ברפואה סינית שהינם מומחים בטיפול במקרי פוסט טראומה באמצעות דיקור וצמחי מרפא. לצערי, אין לי נסיון רב בטיפול פסיכיאטרי. ממליץ לך לחפש מטפל כזה לשם אבחנה וטיפול מתאימים. מאחל לך המון בהצלחה ומקווה שתרגישי טוב יותר במהרה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית