מחקרים חדשים בנושא adhd

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/04/2013 | 17:12 | מאת: לולה

שלום, אני נמצאת רגע לפני מתן "אדרל" לבני בן ה - 7.5, אשר אובחן עם השראת adhd. מרגישה שצריך לאזן קודם את הילד, בעיקר כדי שירדו ממנו עם הסטיגמות של ילד מפריע וכו'. במקביל, אני רוצה לטפל בו באמצעות רפואה סינית.(יש לציין שהתחלנו ללכת לטיפולים. היינו בשני מפגשים וטרם חל שיפור) שאלותיי - -האם קיים יתרון לטיפול מקביל? -האם קיימים מחקרים חדשים על העזרה של הרפואה הסינית לילדי adhd? -במידה ואתם מכירים את ה"אדרל" - עד כמה אני עומדת "לסמם" את הבן שלי? אודה להתיחסותכם המהירה, אמא שקשה לה עם הכימי..

לולה שלום, אם את נחושה בהתחלת הטיפול ברפואה הסינית, מדוע לא לבדוק עד כמה השיפור משמעותי רק באמצעותו לפני שמתחילים במתן התרופתי? לא מכיר מחקרים חדשים מהחודשים האחרונים בתחום אך את בהחלט מוזמנת לחפש ברשת. לא בקיא כל כך בנושא האדרל ועל כן, לא יכול לייעץ לך יותר מידי לגביו. בהצלחה ושאמח אם תשתפי אותי בתוצאות. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית