חוסר שינה בהריון צעיר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

19/02/2013 | 20:53 | מאת: גולי

שלום רונן, אני בשבוע 13. כבר חדשיים שאני מתעוררת באמצע הלילה (בשעות מגוונות) בין 1:30- 4:00 ולא מצליחה להרדם שוב. אינני חרדתית, עדיין לא קיימת חוסר הנוחות המלווה הריון בדר"כ. מאחר ואני קמה מאד מוקדם לפנות בוקר, אני נופלת למיטה ב20:30 בערך בערב... לפני ההריון היתה השינה שלי סבירה עד טובה. לא מאלה שנרדמים כמו בלוק בכל מקרה. ברפואה הסינית לעתים קרובות אובחנתי בטחול בחוסר. שאלתי היא, מה אפשר לעשות/ לקחת בזמן הריון?! אני שותה קמומיל וניסיתי רסקיו..לא עזר.. תודה, גלית.

גלית שלום, לא מכיר דרך טובה יותר מתרגילי נשימה והאופציות שהזכרת לשלב זה של ההריון. רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית