האם זהו חוסר איזון הורמונלי?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/01/2013 | 23:22 | מאת: יששכר

שלום,אני בן 18,לפני שנה,התפרצה אצלי סבוריאה בפנים,קלה יחסית אך משתנה,אחת לתקופה יש לי ירידה בלתי מוסברת בראייה,לפני שבועיים במשך כחודש היו לי בעיות ביציאות ,גזים,נפיחות וכו'...ואני בעל נשירת שיער גנטית כך שאיני יודע אם באופן תקין או לא. ולאחרונה הבחנתי בפסים לבנים לאורך וגם לרוחב הציפורניים ברגליים. האם זהו חוסר איזון הורמונלי? מה יכולות להיות הסיבות לכך?וכיצד מאבחנים?

יששכר שלום, אין ספק שהפסים בציפורניים שאתה מתאר והסימפטומים מורים על מצב של חוסר איזון כלשהו בגוף. לא יודע אם לומר שמדובר בחוסר איזון הורמונאלי, אך אין ספק שמדובר באי איזון אנרגטי. לשם אבחון מעמיק יותר ואבחנה בהתאם, ממליץ לגשת למטפל מוסמך לרפואה סינית המומחה בטיפול בדיקור וצמחי מרפא. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית