אורטיקריה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/12/2012 | 11:40 | מאת: עליזה

שלום רב אני בת 46 אים עבר של דפיקות לב מהירות ומחלת ציליאק לוקחת אספירין ונאובלוק קבוע ליפני חודש התחילה לי פריחה בכול הגוף כולל גרד רופא העור בסורוקה קבע שזה אורטיקרה נתן לי סטרואידים 20 מילגרם אים הורדה במינון באמת לאחר יום כול הפריחה נעלמה כלא היתה עבר שבועים שוב זה חזר והפעם ממש בכול הגוף כתמים בצקתים מופשטים אפילו בקרקפת הלכתי למירפאה שוב סטרואידים ואחרי שעתים הכול נעלם אבל אני צריכה להמשיך סטרואידים קורטיזון כמה שבועות ואני ממש חוששת בלקיחת המון תרופות שהקורטיזון עצמו ממש מלחיץ אותי לקחת אותו כעט אני ממש אים פריחה קטנה כמה נגעים בילבד למה עוד הרבה קורטיזון לקחת מיותר לגוף אודה מאוד עצתך כי אני אובדת עצות

עליזה שלום, ניתן לטפל באורטיקריה באמצעות הרפואה הסינית. למעשה, קיימים מטפלים המומחים לעינייני עור. הצעתי היא לגשת למטפל מוסמך לשם אבחון והתחלת טיפול וכך, התקפי המחלה יפחתו, ואיתם הצורך בנטילת סטרואידים. עם זאת, יש לזכור שטיפולי עור עשויים להיות טיפולים ממושכים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית