נוירופתיה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/08/2012 | 12:27 | מאת: מירית

אני בת 61.8 בעקבות תחושה של נימול ושריפה בכפות הרגליים נשלחתי לEMG. התשובה המילולית שקבלתי [מעבר לתשובה המספרית] היא: "תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפולינוירופתיה מוטורית דמיאלינטיבית וככל הנראה אקסונלית". אין לי סכרת. הזמנתי כמובן תור לרופא שלי , אבל אני מבקשת לדעת האם הרפואה הסינית נותנת מענה לתופעה זו. תודה

מירית שלום, אני בהחלט סבור שהרפואה הסינית תוכל לסייע לך בנושא. אך כמובן שיש לאבחן הבעייה יותר לעומק. ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה בטיפול בדיקור וצמחי מרפא (מאוד חשוב הטיפול בצמחים במקרה שלך, מעבר לדיקור!), בכדי שיוכל לאבחן ולטפל בהתאם. בהצלחה רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית