נשירת שיער גברית ע"פ הרפואה הסינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/05/2012 | 07:23 | מאת: מקריח

האם ידועה הסיבה ברפואה הסינית לנשירת שיער גברית? ע"פ הרפואה הקונבציונאלית מדובר בהורמון הDHT שהורס את זקיקי השערה, אך ידוע מה גורם בעצם להורמון הזה לעלות?האם יש קשר לשפיכת זרע מרובה?האם הימנעות משפיכת זרע יכולה לעזור בעצם בלאבד פחות שיער ע"פ הרפואה הסינית? ומה הטיפול המועדף לנשירת שיער גברית ע"פ הרפואה הסינית?

שלום רב, ישנם מגוון גורמים להתקרחות והם נבדלים ביניהם, בין השאר, לפי איזור ההתקרחות בראש. יש קשר בין שפיכת זרע ואחד הגורמים לנשירת שיער והימנעות ממנו, עשוייה לשפר או להפחית הנשירה מאותו סוג. על מנת לדעת מהו הטיפול המתאים ביותר עבורך, יש לאבחן בצורה מדוייקת יותר מהו הגורם. לשם כך, ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה בדיקור וצמחי מרפא. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית