נוזלים באוזן ימין

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/03/2012 | 22:23 | מאת: יעל

לפני כחודש היתה לי ברונכיט וקיבלתי אנטיביוטיקה. לפני כשבוע נסתמה לי אוזן ימין,רופא אף אוזן גרון קבע שיש לי נוזלים באוזן הימנית,קיבלתי סינופד לייבוש הנוזלים. עבר שבוע והבעיה לא נפתרה. מה דעתך עלי לעשות? אודה על תשובתך המהירה.

יעל שלום, מדובר בבעיה קלה ואקוטית. הייתי מציע לגשת שוב לרופא המטפל ולהתייעץ איתו. גם לרפואה הסינית יש איך לעזור, בייחוד אם התופעה חוזרת על עצמה. במידה והתופעה אינה עוברת ואת עדיין מעוניינת לטפל בה באמצעות הרפואה הסינית, גשי למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית