עזרה במקרה של מגרנה קשה, אולי תעוקתית?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/03/2012 | 19:23 | מאת: רומי

שלום אני חיילת ומזה שלושה שבועות יש לי כאב ראש נוראי בקודקוד. ראוי לציין שאני סובלת מילדות ממגרנות ומטופלת בדיקור סיני כחצי שנה. מאז הכאב הקשה, התחלתי לקחת 2 כדורי אקסדריןפעם ביום וביום אחרי כדור רילרט. זה עוזר, אך יש שאריות קלות של כאב ראש המלווה אותי כל הזמן ממש מיאש מה עושים?? ובכלל, מה הוא הטיפול המניעתי למגרנות שיש לכם? אולי צמחים??

רומי שלום, בכדי לענות על שאלתך, יש לבצע תישאול (איבחון) מעמיק בכדי לאבחן מה המיגרנה שממנה את סובלת, למה מופיעה ומה הגורם לה. לשם כך עליך לפגוש מטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. הטיפול הוא באמצעות דיקור, נטילת פורמולה צמחית ושינוי אורח חיים במידה ויש צורך. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית