ניקוי הכבד והגוף לטובת הצלחת טיפולי פוריות ?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/01/2012 | 15:21 | מאת: דורית

היי, בהמשך לטיפולי פוריות המתנהלים כבר יותר משנה אני משלבת תערובת סינית צימחית עם דיקור.. ליבר אפ.. מוקסה.. בהמלצת המטפלים שלי.. אשמח לקבל את המלצתך לדרכים נוספות העשויות לסייע לי בהצלחת טיהור הגוף והצלחת הטיפולים .. בתודה מראש .. דורית

דורית שלום, על אף שאני מבין את הדחיפות שלך להצלחת הטיפולים, עליך להבין, שלא מדובר בקסם, ולזמן יש חשיבות רבה, הן, על מנת לנקות הגוף והן, על מנת להכין אותו לקליטת עובר. איני נוהג וכך אממליץ גם לך, להתפזר במגוון הטיפולים, התמקדי בדרך טיפול אחת ובהמלצותיו של מטפל אחד לשם הפקת התועלת. במידה ולאחר זמן מה שהקצבת לעצמך, לא תראי שיפור, עברי לדרך טיפול או מטפל אחר. לפעמים, מטפלים שונים ימליצו על דרכים שונות ולעיתים, סותרות מהלך הטיפול הראשוני שניתן ועל-כן, עשויים להפריע לטיפול ולא לעזור כפי שהיית רוצה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית