ריפלוקס הפוך

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/01/2012 | 19:30 | מאת: סופי

שלום רב, תקופה די טובה שמרתי על התזונה,עד שהתפרץ אצלי פריצת דיסק צווארית מאד כואב,חודש וחצי סבלתי עכשיו השתחרר,מהכאבים גם אכלתי,והתחיל לי רפלוקס הפוך מה מומלץ ברפואה הסינית? תודה

סופי שלום, לפי תאור המקרה שציינת, נראה שהתופעה הינה חדשה לך. באופן כללי, יש לרפואה הסינית הצלחה רבה בנושא הריפלוקס. ובמקרים אקוטיים, ההצלחה מגיעה אפילו עוד יותר מהר. ממליץ לך לפנות למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית