תזונה סינית ואי פיריון גברי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/01/2007 | 21:54 | מאת: יהודית

קראתי מאמר על הטיפול בתזונה סינית בבעיות בזקפה אצל גברים. ושאלתי היא האם על פי הרפואה הסינית נמצא גם קשר בין תזונה לבין אי-פיריון אצל גברים ואם כן אשמח לקבל קישורים בנושא.

10/01/2007 | 17:41 | מאת: אבישי ימין

שלום יהודית הטיפול בפיריון, הן בגברים והן בנשים על פי הרפואה הסינית מתמקד בצמחי מרפא סינים ובדיקור סיני וישנה מעט מאוד התיחסות לתזונה אלה אם כן ישנה בעיה שקשורה לתזונה. אני לא מתעסק כול כך עם תזונה, אז אולי יש משהו שאני לא יודע , אבל באופן עקרוני אם את באמת רוצה לטפל לפי הגישה הסינית הכתובת היא דיקור וצמחים. שימוש בתזונה יכול להיות טיפול מלווה. בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית