חרשות באוזן ימין

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/11/2006 | 13:14 | מאת: אמין

שלום מאוד רציתי לדעת אם יש טיפול לבני בן 4.5 , שיש לו חרשות מוחלטת באוזן ימין עקב דלקת חמורה , האם נתן לעשות משהו בעניין ? תןדה

02/11/2006 | 16:06 | מאת: אבישי ימין

שלום אמין ילדים חולים בתכיפות מאוד גבוהה והמחלות מצידן מתפתחות מאוד מהר ובאותו אופן הן גם חולפות מהר. לעיקרון רפואי זה ישנו סייג במקרה והמחלה הגיעה אל נקודת האל-חזור. אם לפי הבדיקות הרפואיות אין סיכוי להחלמה אז אני מניח שגם הרפואה הסינית לא תעזור אך אם זהו רק מצב זמני או לא מצב שהוכח רפואית כבלתי הפיך הייתי נותן הזדמנות לרפואה הסינית. הן שימוש בצמחי מרפא והן שימוש בדיקור(לא כואב) מאוד יעילים ופועלים מהר בילדים. שיטות נוספות שאפשר להעזר בהם במצבים דומים הם הומאופתיה ונרות הופי(בהם אני לא עוסק) בברכה, ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית