טסיות דם

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/10/2011 | 10:47 | מאת: מישל

שלום, אני בת 52 סובלת מלימפומה פוליקולרית, כעת יש לי חוסר בטסיות דם,האם יש איזשהו סוג מזון להשלמה? בברכה, מישל

מישל שלום, לא ידוע לי על מזון ספציפי היכול לסייע אך, עם זאת, ייתכן ונטילת פורמולה צמחית המתואמת למצבך, עשויי לסייע. ממליץ לפנות למטפל מוסמך (עדיפות למטפלים המומחים לאונקולגיה, ויש לא מעט כאלה), המטפלים בדיקור וצמחי מרפא לשפ אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט

28/10/2011 | 16:09 | מאת: מישל

רונן שלום, האם אתה מכיר ויכול להמליץ לי על מטפל מוסמך אונקולוגי באיזור הצפון? אודה לך. בברכה, מישל

מנהל פורום רפואה סינית