תארים ברפואה הצמחית הסינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

16/10/2011 | 13:00 | מאת: טלי

שלום רב, אשמח לקבל פירוט לגבי התארים L. AC ן- LIC.AC האם יש הבדל ביניהם ומה הם בכלל אומרים. האם יש תואר גבוה יותר מזה לעוסקים ברפואה סינית - מהו? האם יכולה להיות בעייה בלקיחת תרופות סיניות כאשר לוקחים גם תרופות קונבנציונליות?איך יש באפשרותי למצוא מרפא/מטפל מעולה לחולה "מורכב" מבחינה בריאותית? מה עלות הטיפול ו/או האיבחון-ייעוץ? בתודה ובברכה מראש טלי

טלי שלום, 2 התארים שציינת הינם זהים ומאשרים שהמטפל הינו מטפל מוסמך. לא ידוע לי על תואר גבוה יותר בארץ (בעולם, קיימים במספר מדינות תארים גבוהים יותר ללימוד רפואה סינית). בהחלט עשוייה להיווצר בעייתיות בין תרופות קונבנציונליות וצמחים סיניים ועל כן יש למצוא מטפל מוסמך ששמעת המלצות עליו. אחד כזה, ידע לעשות האבחנה הנכונה. עלות טיפול בין 80 ש"ח בקופת חולים ועד מאות שקלים אצל מטפלים מוסמכים מפורסמים. בברכה, רונן רוזנבלט - ניר

מנהל פורום רפואה סינית