ליחות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/09/2011 | 10:35 | מאת: שקד

הי אני בת 33 בזמן האחרון שאני קמה בבוקר ומצחצחת שיניים יש לי ליחות לא נעימות ולפעמים משתעלת אני יודעת שזה יכול להגרם ממוצרי חלב אבל אני לא אוכלת כל יום ולא כל יום בזמן שכל הזמן מתריעים לאכול 3 ביום.. ממה זה נגרם? האם זה טבעי? ומה עושים?

שקד שלום, צריכת מוצרי חלב בהחלט גורמים לליחה. עם זאת, הגוף יוצר במצבים מסויימים גם כן ליחה. ליחה הנגרמת ממצבי חולשה של שונים בגוף ובין השאר מערכת העיכול (נגרם ע"י תזונה לא מאוזנת לרוב). הנחושא בר טיפול אך יש צורך ךאבחנו בצורה מדוייקת יותר, איבחון שיכול להתבצע אך ורק על ידי מטפל מוסמך. ממליץ לגשת למצוא אחד כזה המטפל בדיקור וצמחי מרפא לשם המשך אבחון וטיפול. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית