שפיכת זרע מרובה ונזקים לפי הרפואה הסינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/05/2011 | 15:42 | מאת: רון

שלום , אני גבר בן 26 אשר מזה 10-12שנים גומר בין 3-4 פעמים ביום,כבר מגיל 21 בערך התחלתי להרגיש חלש,התחילה לי נשירת שיער,עייפות קשה,עיגולים שחורים מסביב לעיניים,מרגיש מבוגר מגילי בהרבה,ואז קראתי איפשהו שע"פ הרפואה הסינית בעצם כל שפיכת זרע הגבר מאבד מחיוניותו ומבזבז מהאנרגיה הגופנית שלו,ובעצם גורם לעצמו להזדקן מהר יותר ולהחלש פיזית, האם יש אמיתות בדבר או שזה סתם מיתוסים שהמציאו?אם באמת אגמל מכך הכל יכול להשתנות חזרה למצב ההתחלתי?האם יש מחקרים מבוססים על כך? תודה מראש

רון שלום, אנא ראה תשובתי בעבר בפורום לגבי נושא ההודעה ששלחת. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית