שקדים נפוחים ובעיות נשימה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/03/2011 | 17:09 | מאת: מירי

שלום רב, בתי בת 5. בשבועיים האחרונים היא מתלוננת על כאבי גרון ובליעה במשך היום והיא נוחרת בלילות כולל הפסקות נשימה, כולל סיוטים ודיבור בשינה. אני מציצה בגרונה ורואה שקדים נפוחים. האם יש תשובה לשקדים נפוחים המקשים על מעבר אויר ונשימה תקינה ברפואה הסינית? תודה.

מירי שלום, לרפואה הסינית יש הרבה מה להציע בטיפול בבעיה שתיארת וחייב לציין שבהצלחה רבה! הטיפול מתבצע באמצעות דיקור, צמחי מרפא ושינוי תזונתי. ממליץ לגשתלמטפל מוסמך לשם אבחנת מקור הבעייה וטיפול בהתאם. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית