דיקור סיני לטיפול במחלת עפעפים-מציקה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

27/02/2011 | 13:32 | מאת: ראם

שלום רב האם בדיקור סיני,ותזונה קפדנית ניתן להקל,לשפר,ואפילו לרפא דלקות עינים עקשניות מסוג בלפריטיס-מחלת העפעפים? האם שימוש בעשב חיטה יכול לסייע בהפחתת רגישות לאור ואי נוחות?

ראם שלום, להערתי בהחלט ניתן לטפל בדלקת עיניים חריפה ועקשנית באמצעות הרפואה הסינית. הטיפול יתבצע באמצעות דיקור, נטילת פורמולה צמחית ושינוי אורח חיים שבתוכו שינוי תזונתי. כל אלה להערכתי ישפרו משמעותית ואולי אף יעלימו התופעה המציקה. לצערי איני מכיר הטיפול בעשב חיטה. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית