חוסר יין? עודף יאנג? בת 20

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/08/2010 | 19:33 | מאת: 20

היי,אני בת 20,וכברר מזה שנה וחצי אני סובלת ואיני יודעת ממה. עייפות כרונית,ובכי ללא סיבה (לא קרה כלום ואני בוכה ובוכה בכי עמוק וכואב) דופק חזק ומהיר (אני מרגישה את הלב יוצא החוצה עוד שניה),אי שקט פנימי,פגיעות,התרגשות,,נקודות אדומות על הלשוןגלי חום מאז גיל 15 ,יש לי פריחות וגירודים בגוף צמא מוגבר רעב מוגבר רגיישות יתר... על פי הסימפטומים שקראתי הבנתי שזה עלול להעיד על חוסר יין או עודף יאנג או אש (לב ,קיבה,כליות). ניסיתי בעבר רפואה סינית עם דיקור אך ללא הצלחה.מה אתה חושב על כך? יש משהו שיוכל להועיל לי בבית(הבנתי שמזונות מקררים )) אבל מהם ומלבד זה מה עוד אוכל לעשות על ממנת לחזק את היין ולמנוע אש במקומות אחרים בגוף? האם ניתן לבצע את הטיפול ביעילות רק עם צמחים ? כי הדיקור לא נעים לי הזרם כואב לי נורא. והאם ישנו מטפל באמת מומלץ ולא יקר באזור ת"א חולון? ו

אורלי שלום, בהחלט ניתן לטפל סימפטומים ובתופעות שאת מתארת אך ורק על ידי נטילת צמחים. יש לזכור שהטפול בצמחים (ובכלל ברפואה הסינית) עשוי להמשך ואינו נפתר תוך כדי טיפול אחד או שניים. ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה בצמחים לשם אבחנה וטפול מתאימים. במידה ואינך מכירה מטפל כזה, תוכלי לבדוק באמצעות קופת חולים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית