איזה פורמולות צמחים וויטמינים כדאי לקחת בחורף?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/07/2020 | 20:39 | מאת: יעל

שלום, יש לי בעיה שכל חורף מחדש אני חולה והפעם אני רוצה להתכונן כמו שצריך ולקנות ויטמינים, תוספי תזונה ופורמולות צמחים שיחזקו את המערכת החיסונים, ויעזרו לי להימנע מלתפוס וירוס ולחלות בשפעת שוב פעם. איזה מרכיבים מומלץ לרכוש?

שלום יעל, אני לא חסיד של טיפול זהה לכל אחד ומאמין שיש להתאים את הטיפול לכל מטופל בהתאם למצב שלו. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך אשר יוכל לאבחן אותך ולהתאים לך טיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית