תמציות צמחים בשילוב עם תרופות אחרות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

17/06/2020 | 19:29 | מאת: לילך

היי, בת 28, המחזור שלי לא סדיר, גלולות אני לא יכולה לקחת ודיקור סיני לא היה אפקטיבי, אז המליצו לי לנסות ליטול תמציות צמחים - נר הלילה, שיח אברהם ושן הארי, על מנת להסדיר את המחזור. אני כבר נוטלת באופן קבוע (מדי יום) כמוסות של חמוציות עם ויטמין סי למניעת דלקות בשתן, וגם תרופת מרשם בשם אלטרול לטיפול במיגרנות האם יש בעיה ליטול את הצמחים שציינתי עם שני הדברים הנ"ל?

לילך שלום, לא אמורה להיות בעיה באינטרקציה בין התוספים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית