פצעונים אדומים על קצה האף

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

29/12/2019 | 13:57 | מאת: עדן

שלום. אני בת 29, בריאה בדר"כ. מזה חצי שנה התחילו לגדול לי פצעים קטנטנים ואדומים על קצה האף, באופן יום יומי. לא החלפתי קרם ואני מנקה את הפנים כל יום. לא סבלתי מחצ'קונים בעבר. מה הסיבה לפצעונים האלה? הם גדלים על קצה האף בלבד. תודה. עדן

עדן שלום, קשה לומר באופן מדוייק ממה נובעים הפצעים. זה יכול להיות משינוי תזונתי ועד שינויים הורמונליים. ניסית להיוועץ עם דרמטולוג (רופא עור)? בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

29/12/2019 | 14:38 | מאת: עדן

תודה על המענה המהיר. אני אוכלת בריא ודי מסודר. לא פניתי עדיין לרופא עור כי בהתחלה זה לא הפריע לי וחשבתי שזה יחלוף אך מזה חצי שנה שיש לי כל יום. אנסה לקבוע תור. תודה

מנהל פורום רפואה סינית