כוסות רוח לבעיות בגב התחתון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/10/2019 | 04:59 | מאת: קרוליין

אני לא יודעת עם הבעיה שלי קשורה לרפואה סינית רציתי לשאול יש לי בעיה בגב התחתון לפני חודשיים החלמתי ביוני עברתי התקף וביולי עברתי החלמה שנמשכה יותר מ-5 שבועות במקרה של התקף אקוטי ובאוגוסט הייתה כבר החלמה ירדו הקביים והכאבים עברו אחרי טיפולי פיזיותרפיה עכשיו לפני 4 שבועות עברתי התקף נוסף בעקבות סידור מיטה ותנועה כנראה לא נכונה עד עכשיו אני סובלת אני מחכה לרגע שהכול יגמר ואני יחזור לתפקוד עכשיו אני עושה טיפולי פיזיותרפיה כבר 7 חודשיים ואתמול עברתי טיפול בכוסות רוח רציתי לשאול זה יכול להחלים לי את המקום ושהכאבים יגמרו כבר ? אני במצב אקוטי אני מיואשת אני רוצה שהמצב יחלוף

28/10/2019 | 05:02 | מאת: קרוליין

ורציתי גם להוסיף שיש לי ריאקציה גם מהטיפול השאלה אחרי שתגמר הריאקציה הכאבים ייעברו ?

קרוליין שלום, כוסות רוח הן כלי טיפולי מהרפואה הסינית שיכול לסייע לגוף שלך להחלים מהר יותר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מה זאת אומרת ריאקציה? סימן על גבי הגוף? החמרה בכאב?

28/10/2019 | 15:27 | מאת: קרוליין

קשור לכאב

28/10/2019 | 15:32 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול כמה זמן עד שהמקום מתחיל להראות סימני החלמה מתי הכאב מתחיל לדעוך להעלם אני כבר ככה 4 שבועות כן יש לי ריאקציה מהטיפול כמה זמן עד שהריאקציה נעלמת ? המקום מתחיל להראות סימני החלמה

28/10/2019 | 15:34 | מאת: קרוליין

אחרי שהריאקציה עוברת מה קורה לכאבים רציתי לשאול יוצא לי חום כזה מהגב מה זה אומר ?

29/10/2019 | 02:28 | מאת: קרוליין

כמה זמן לוקח לריאקציה לעבור ומה קורה אחרי שהריאקציה נעלמת הכאבים עוברים ?

שלום קרוליין, ישנו מצב אותו אנו מכנים ״החנרה לצורך הטבה״. במצב זה מתרחשת כביכול החמרה במצב הכאב הקיים שעשויה להופיע מיום הטיפול ועד יומיים לאחר הטיפול. החמרה זו תעלם מעצמה לרוב תוך 24 שעות ומיד לאחריה תופיעה הטבה משמעותית. בנושא התגובה וההטבה כתוצאה מהטיפול היא מאוד אינדיבידואלית המשתנה ממטופל למטופל ולפי שיטת הטיפול שבוצעה. ויכולה להופיע עוד מהטיפול הראשון ועד הטיפול השישי. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית