קליקים בצוואר ללא כאבים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/07/2019 | 12:28 | מאת: קובי

שלום רב, לפני כחודשיים התחילו לי רעשים בצוואר כמו קליקים קטנים(ללא כאבים)-כל פעם כשאני מזיז את הראש לצדדים, הייתי אצל אורתופד והוא אמר לי שזה לא מסוכן ושלח אותי לפיזותרפיה שלא עזרה, בנוסף הלכתי לכירופרקט שטען שזה לא מסוכן טיפל בי בלייזר וגם זה לא עזר ... האם אתה מכיר טיפול שיכול לעזור או סיבה ממה זה נובע? תודה!

קובי שלום, גם לדעתי אותם ״קליקים״ בצוואר שאינם מלווים בכאב הם לא ממצא שיש לטפל בו. אני לא חושב שלדיקור סיני יש מענה לבעיה שכזו שכאמור, אינה מלווה בכאב. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית