כאב בירך הימנית לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

14/05/2019 | 15:36 | מאת: ערן

שלום, לפני כ 3 שבועות עברתי טיפול בדיקור סיני ונשאר לי כאב באחת הנקודות של המחטים הנמצאת בערך באמצע הירך הימנית בצידה החיצוני. אציין כי אין סימן חיצוני של אודם או שטף דם. פניתי למדקר אך הוא די התנער מאחריות מאחר ולא המשכתי אצלו את הטיפול. אודה לתשובתך מה יכולה הסיבה לכך ומה ניתן לעשות כעת.

ערן שלום, כאב בנקודת דיקור לאחר טיפול הינו נדיר אך עדיין עשוי לקרות. אני מניח שהכאב יעבור מעצמו עם הזמן. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית