שינה והזעה בלילה בחלק עליון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/05/2019 | 20:22 | מאת: ויק

שלום וברכה, כבר 12 שנים שאיני ישנה היטב כך מידי לילה. נוטלת כדור שינה, לוריוואן ומלטונין ועדיין שלוש ארבע שעות שינה שאחריהן כמה עם גוף כואב בשרירים, פרקים פנים עייפות ומבפנים בגוף, רק אלוהים יודע מה קורה שם... לאיזה איבר יש לייחס בעיית שינה ? התחלתי שוב דיקור. המטפלת טיפלה בבעיית ההזעה. אני בטוחה שזה לא מנאופאזה. זה מהחזה, עורף עד הירכיים. ממש בגדים נרטבים. האם זה בסדר שטופלה בעיית ההזעה? הרי השורש לא טופל.....מה קורה לזיעה? האם נעלמת אל הרקמות? הרי הגוף ממשיך לייצר אותה... האם יש קשר לבעיית השינה, לא מצליחה להרדם ואם נרדמתי, מתעוררת עייפה אחרי שלוש שעות.... מה צריך לחזק? אשמח להשכיל אני ממש לא חיה. רק שורדת. איך אפשרלדעת אם זו מחלה מסויימת? אבחון בלשון מספק?

שלום רב, בעיות שינה קשורות לכמה וכמה איברים ולא רק לאיבר אחד כך שקשה על סמך הנתונים שסיפקת לקבוע על איזה איבר מדובר. אני סבור שמדובר באי איזון של כמה איברים. בוודאי שזה בסדר שטופלה בעיית ההזעה, ואני מניח שעל ידי הטיפול בבעיה זו, הושג איזון גם במצבים אחרים שמהם סבלת. קשה, כפי שכבר אמרתי קודם, לאבחן רק על סמך הנתונים שסיפקת. ובלי קשר, ברמה פאתולוגית כרונית, לא ניתן לחזק את האיברים רק באמצעות כלים עצמאיים ויש צורך בשילוב של דיקור סיני עם צמחי מרפא. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית