דיקור סיני לבעיית אי שיווי משקל

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

27/03/2019 | 16:47 | מאת: גלית

עשיתי 5 טיפולי דיקור סיני ועדיין לא מרגישה שיפור, אני סובלת מאי שיווי משקל(עמידה,שכיבה,ישיבה) כבר תקופה די ארוכה. מתי אמורים להרגיש שיפור? המדקרת שלי אמרה שברפואה הסינית מה שיש לי נקרא כרוני.. ויקח זמן השאלה כמה זמן ..

שלום, גם במקרה כרוני הייתי מצפה לראות בטיפול חמישי תזוזה כלשהי. כלומר, אינטרוולים גדולים יותר בין התקף ורטיגו למשנהו או ירידה בעצימות ההתקפים. האם את מטופלת גם בצמחים? אם עוד טיפול או שניים לא יהיה שינוי, אולי כדאי להחליף מטפל. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית