נשירת שיער פיתרון צמחי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/01/2019 | 12:01 | מאת: דוידי

שלום , לאחרונה החנתי בנשירת שיער קלה שיש לי, קריתי באינטרנט ומצאתי 3 פתרונות אפשריים לנושא ורציתי לדעת האם הם אכן יעילים 1 כמוסות סו פלמטו 2 שמן גרעיני דלעת 3תמצית תה ירוק/תה ירטק רגיל

דוידי שלום, 3 הפתרונות שכתבת אינם שייכים לרפואה הסינית ולכן לא אוכל להתייחס אליהם. נשירת שיער עשוי לנבוע, על פי הרפואה הסינית, ממספר גורמים שונים שלכל אחד מהם, טיפול שונה. לכן, אין מבחינתי פורמולה שמתאימה לכל סוגי הפאתולוגיה וכן יש צורך לבצע אבחנה מבדלת ולהתאים טיפול בהתאם. ממליץ לגשת למטפל מוסמך לשם אבחנה והמלצת טיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית