דיכאון בגיל המעבר טיפול אלטרנטיבי ורפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/08/2018 | 08:45 | מאת: טל

אני בת 51 מאז שהופסק לי המחזור אני סובלת מדיכאון גיל המעבר שמתבטא גם בהזעות דפיקות לב גם חרדתיות כי בנוסף אבא שלי מאוד חולה הוא במצב גרוע וקשה לי מאוד עם זה אשמח לדעת לפי הרפואה הסינית או רפואה אלטרנטיבית איזה טיפול יכול להתאים למצב הזה ואשמח מאוד רק עם תסכים איך להקל על עצמי ביום יום באופן עצמאי על הדיכאון שאני מרגישה שאני בבית. אני ממש אודה לך מקרב לב מאחלת לך שבוע מקסים

שלום טל, לצערי אין המלצות ספציפיות שאני יכול להמליץ לך. הטיפול ברפואה סינית מורכב מטיפול בדיקור סיני וצמחי מרפא סיניים. כמובן שיש את המרכיב של אורח החיים, אך רק הוא לבד, לא יביא להטבה הרצויה. ממליץ לך לגשת למטפל מוסמך ולקבל טיפול מתאים למצב שלך. שבת שלום רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית