לימודי דיקור סיני לעוסקים במקצועות הבריאות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/03/2018 | 14:29 | מאת: יואב

היי שלום רב, איזה מסלול לימודי דיקור סיני,היית ממליץ לאילו שכבר עוסקים לא מעט שנים, במקצוע רפואי/פארארפואי כגון :רפואה/אחיות/פיזיוטרפיה? ומעוניינים לשלב את מקצוע הדיקור כמקצוע נוסף משלים.

יואב שלום, קיימים מסלולים מתאימים ומקוצרים לרופאים. לא בטוח אילו בעלי תפקיד נוספים יכולים להנות ממסלולים אלה אך ממליץ ליצור קשר עם מכללת ברושים שלדעתי היא הכתובת המתאימה ביותר גם לשאלות נוספות בנושא וגם בהמשך, ללמידה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

26/03/2018 | 18:53 | מאת: יואב

כתבתי את מקצוע הרפואה רק כדוגמא,אינני רופא. האם ידוע לך אם קיים מסלול לימודים מקוצר גם למי שעוסק במקצוע פארארפואי? אתקשר לברושים בכל זאת תודה.

מנהל פורום רפואה סינית