יתר פעילות של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/08/2017 | 14:47 | מאת: לירון

שלום רב, אשמח לדעת אילו צמחי מרפא או שיטות טיפול אחרות יעילות במצב של יתר פעילות של בלוטת התריס? תודה.

לירון שלום, פעילות יתר של בלוטת התריס, או בשמה המקצועי - היפרתירואידיזם עשויה לנבוע בשל סיבות שונות ולהופיע קלינית באופן שונה בין מטופל ומטופל וכל אחד מהם יטופל באופן שונה. על כן, לא קיימים צמחים אמפיריים המטפלים בבעיה אלא יש צורך בביצוע תישאול מעמיק והתאמת צמחים מתאימים לפי הפתולוגיות שימצאו. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך בדיקור וצמחי מרפא סיניים לשם אבחנה וקביעת טיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית