גרון בעייתי מזה שבועיים עם קושי רב בדבור ובליעה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/05/2017 | 15:11 | מאת: סו

מזה שבועיים סובלת מכאבים בגרון היתה גם נפיחות בחך והלשון הקטנה התארכה מאד. למן ההתחלה לקחתי אוניה דה גאטו ואורגנו פראי. כמו"כ שותה גינגר ודבש עם לימון. לצערי לא עזר.. משטח גרון שלילי המצב מחמיר - מתקשה לבלוע לדבר . יש כאב ראש עמום ברקע. התחליה ליחה צמיגה תודה על מענה מהיר

סו שלום, קשה לאבחן על סמך התאור שנתת. במידה ומדובר במשטח שלילי ועדיין קיימים כאבים אני ממליץ בחום לפנות למטפל מוסמך אשר יוכלל אבחן את הבעיה ולטפל בה בהתאם. באופן כללי, דיקור סיני הינויעיל ביותר הן לטיפול בכאבי הגרון והן במניעתם. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית