פשרות לפונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

20/08/2012 | 11:37 | מאת: אדלר

שלום לכולם אני וזוגתי לאחר נסיונות lVf כושלים, הרופא הסביר לנו כי האפשרויות שכדי לנו לשקול פונדקאות או תרומת ביציות. אנחנו רוצים לדעת יותר על נושא הפונדקאות, האם אנחנו עומדים בקריטריונים מה צריך לוועדה? ( זוגתי בת 46 ואני 35) תודה אדלר

20/08/2012 | 13:04 | מאת: מנור מדיק

שלום אדלר במידה וקיימת ברשותכם חוות דעת רפואית המעידה על בעיה שבת הזוג שלך לא יכולה לשאת הריון , והרופאים נתנו המלצתם להעזר בפונדקאית אפשרי לגשת לוועדה. בקשר לגיל ובכול נתון אחר זה החלטת הוועדה, כל מקרה נבחן לגופו. עוד אופציה שעומדת לשרותכם , יתכן כי בת הזוג שלך לא מצליחה להרות בשל גיל הביציות כדי לשקול תרומת ביציות. בארץ או בחו"ל במקרה של חו"ל הזמינות יותר מהירה הן בפונדקאיות וכן גם בתרומת הביציות . בהצלחה מנור מדיק

מנהל פורום פונדקאות