פונדקאות מתורם זרע?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

17/12/2006 | 10:31 | מאת: טלי

בעלי ואני עוברים תהליך IVF מזה 4 שנים ללא הצלחה, למרות שהעוברים נראים יפה הם אינם נקלטים (עד כה). אצל בעלי ישנה בעיה של אי פריון בלתי פתירה ואנו עוברים את תהליך ה-IVF כשהביציות נשאבות ממני ומופרות מתורם זרע. מהמאמר הבנתי כי בארץץ, כיום ,אין זוגות כמונו רשאים להכלל בפונדקאות, למרות שייכתן וזה המוצא היחיד . האם חל שינוי בחוק אשר ייאפשר לנו להשתמש בשירותי פונדקאות בארץ?

18/12/2006 | 11:28 | מאת: ד"ר סיה בן אריה

לצערי הרב החוק לא השתנה- על פי החוק לא ניתן לבצע פונדקאות תוך כדי שימוש בתרומת זרע.

מנהל פורום פונדקאות