שאלה בנושא אימוץ ופונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

09/10/2017 | 10:36 | מאת: עמית

שלום רב , אנחנו זוג אני בן 56 ובת זוגתי בת 45 (לא נשואים אנחנו חושבים על אימוץ האם בנתוני הגיל שלנו אנחנו יכולים לעשות פונדקאות? לבת זוגתי אין אפשרות להיות בהריון.

עמית שלום לגבי אימוץ עליכם לפנות לעמותה מוכרת בתחום. בקשר לפונדקאות,בהחלט בנתוני הגיל שלכם אתם יכולים לבצע תהליך פונדקאות עם תרומת ביצית בחו"ל. יש מספר יתרונות בולטים לתהליך פונדקאות בחו"ל עם תרומת ביצית מול תהליך אימוץ: קודם כל חשוב לציין את היכולת הביולוגית הטבעית של גבר ליצור חיים גם בגילאים מתקדמים ומכאן היתרון של תהליך פונדקאות מול תהליך אימוץ - שלפחות אחד מההורים הינו הורה ביולוגי של הילוד. בנוסף כדי להתחיל תהליך פונדקאות בחו"ל ההורים המיועדים לא צריכים לקבל אישורים ולא עוברים שלבים ביורוקרטים מצד המדינה. ובנוסף יש לציין שבתהליכי פונדקאות שכוללים גם תרומת ביצית השגת היריון היא מידית , בגלל שימוש בביציות מתורמת צעירה . יחד עם כל זה ,כמובן החלטה היא של הזוג בלבד האם לבחור באימוץ או בפונדקאות עם תרומת ביציות. אשמח לעזור בכל שאלה והכוונה טל: 0544443685 אידה

מנהל פורום פונדקאות