בן 30. מעוניין באבחון.

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/11/2006 | 12:31 | מאת: יואב

שלום, אני בן 30 מת"א ואני מעוניין להבדק ולראות אם יש לי בעיות קשב, ריכוז ושליפת נתונים. כל חיי סבלתי מתסמינים דומים למה שמתוארים כאן בפורום, אך לא נבדקתי. סיימתי לימודי תואר ראשון בהצלחה בינונית, אך הבעיות ממשיכות להפריע בעבודתי. כמו-כן, אני מעוניין להמשיך ללמוד. האם כדאי לפנות קודם לקופ"ח (אני בכללית) או לפנות לייעוץ ללא קשר. וכן, איזה סוג של אבחון כדאי לעבור (tove / conners). תודה רבה!

יואב שלום רב, כמי שהיה פעם במצבך, ובכ"ז הצליח לעבור את המכשולים, אני מאוד מאוד מעריך את פנייתך ויזמתך. חשוב מאוד לא לשקוע בקשיים, ולא לגרור אותם כל החיים. יש פתרונות. ממליץ לך לעשות אבחון CONNERS או אבחון BRC . אל תתעכב בקופ"ח, הם לא נותנים אבחונים אלו למבוגרים. בהצלחה רבה, הפורום עומד לרשותך בכל מקרה של שאלות נוספות, נשמח לשמוע על התקדמותך, ד"ר מ. למפיט [email protected]

07/11/2006 | 23:21 | מאת: יואב

תודה! אבל למה קופ"ח לא נותנת אישורים לבני 30?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה