רק השנה עשיתי איבחון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/07/2007 | 03:51 | מאת: אורון

אני בת 16 וחצי גילו אצלי בעיות קשב וריכוז ודיסקלקוליה עד השנה הייתי בטוחה שאני סתם טיפשה כמה עברתי בגלל זה ומזה סתם דבר ראשון אני חושבת על כבמה יכולתי להרגיש יותר טוב עם עצמי אם זה היה מתגלה בגיל מוקדם אבל עכשיו שאני הולכת לעשות בגרויות אני חושבת על איך להתמודד עם זה ומה אני יכולה לעשות כדי לעבור אותן כמו שצריך בלי רטלין ושטויות אחרות נתנו לי התאמות וכאלה אבל עדיין אני מתה מפחד להתמודד

01/07/2007 | 08:56 | מאת: דניאלה

ממליצה על עוצמת הרכות כדרך לאיזון המוח, דבר שיעזור ברמה הפיזית וכן גדרך להתמודד ם הדימוי העצמי וקבלת כלים להעצמה אישית שלך. ותאמיני לי - זה עובד, בהצלחה מצרפת לך לינק לאתר http://holistic-pulsing.com/

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה