ילד בן 12

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/06/2007 | 09:00 | מאת: ליאורה

שלום רב, בני בן ה-12 אובחן לפני כחודשיים כסובל מהפרעות קשב וריכוז ומקבל ריטלין la30 לפי שיחות עם המורה מצבו בלימודים השתפר אולם מצבו החברתי לא. בנוסף סובל מהתקפי זעם ואלימות קשים בעיקר כלפי אחותו והרופא המטפל נתן לו כדורי ריספונד. לפי המצב בבית לאנראה לי כי המצב משתפר וישנם ימים של החרפת מצב, כלפי אין מצב של אלימות פיזית אולם מדבר אלי בחוסר נימוס רב ביותר כולל קללות והמצאת שירים לא נעימים. מה עלי לעשות. תודה

ליאורה שלום רב, השילוב של ריטלין עם ריספונד נראה לי מצוין. ייתכן שצריך לשפר את המינון. בנוסף, הנער חייב לעבור תהליך של עיצוב התנהגות, ואתם - ההורים - חייבים לקבל הדרכה מקצועית כיצד להתמודד עימו. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה