האם אני סובלת מבעיה של קשב וריכוז?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/06/2007 | 18:53 | מאת: שירה

שלום רב, אני בת 27 ורציתי להתייעץ בנושא שמטריד אותי זמן רב. קורה לי פעמים רבות שאני "מרחפת" באמצע היום ומרגישה כאילו אני לא נמצאת בסיטואציה המרתחשת, לדוגמא בישיבות בעבודה או בזמן נהיגה, וטלפון שמצלצל או אדם שפונה אלי "מעיר, אותי ומחזיר אותי "לקרקע". בנוסף אני מאבדת את הריכוז שלי מהר, מה שמצריך אותי לעשות הפסקות קצרות (כל חצי שעה בערך) על מנת לרענן את הראש ולחזור לחשיבה. האם התופעה שאני מתארת קשורה להפרעת קשב וריכוז? במידה וכן מה עלי לעשות בנידון?

שירה שלום רב, קרוב לוודאי שכן. כדאי לבדוק את הנושא בידי מומחה לנושא הקשב והריכוז, עמ"נ שעבודתך תהייה יעילה יותר והתוצר המקצועי שלך יגיע לאיכות המירבית, ללא מאמץ-יתר. ממליץ לך לקרוא מאמר בעיתון "גלובס", ינואר 2006 , "כדור קטן ונכנסים לישיבה" המאמר מתאר אנשים בכירים בכלכלה הישראלית שמצבם זהה למצבך. את המאמר תוכלי למצוא באתר גלובס, בארכיון. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה