כתובת לאיבחון מבוגרים לסטודנטית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/10/2006 | 17:53 | מאת: ליהא

הנני סטודנטית כבת 26 מצליחה מאוד בלימודים (גם ברמה העיונית, הכמותית והמתודולוגית וכד') אך זה במאמץ גדול בשל קושי להתרכז המוביל למתח רב. אני מעוניינת לעבור איבחון אשר יתייחס: להיבטים אמוציונאליים, קוגניטביים ונוירולוגיים. אני מעוניינת בשם של גורם מומחה באזור המרכז הרבה תודה

ליהא שלום רב, אענה לך ברצון, עם מידע מדויק. אין לי אפשרות לפרסם כתובות ומספרי טלפון בפורום. לפיכך, אבקשך לכתוב לי לדואר האלקטרוני ( [email protected] ). בתשובה לכך אכתוב לך פרטים מלאים על אבחון איכותי באיזור מגוריך. בברכה ובהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה