ילד המתנגד לקחת ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/06/2007 | 14:39 | מאת: אילה

אודה על תשובה ל-2 שאלות: 1. כיצד מומלץ להתנהל עם ילד (בן 13) המסרב לקחת ריטלין, למרות שבתקופה הנסיון (כחודשיים) נצפתה באופן ברור אפקטיביות הכדור, גם בעיניו. 2. מכונים מומלצים לביצוע אבחון מקיף, באזור ירושלים.

אילה שלום רב, ממליץ לך להעביר לאיש-מקצוע את עבודת השכנוע. למשל, לחזור לרופא שביצע את האבחון והחליט על הטיפול, ולתת לנער לשוחח איתו (בנוכחותכם) על היתרונות/חסרונות/תופעות לוואי וכו'... לגבי כתובות בירושלים, אנא היי עימי בקשר באמצעות דואר אלקטרוני: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה