רטלין ותשישות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/10/2006 | 11:07 | מאת: עידן

לכבוד דוקטור מאיר למפיט. בהמשך לתשובתך כי לא אמור להיות קשר בין נטילת רטלין לתשישות האדירה שאני מרגיש אחרי נטילת הכדור,אם תוכל לאמר לי מה יכולים להיות הגורמים לעייפות זו?וכן הייתי רוצה מספר של מומחה בתחום. תודה רבה. עידן

עידן שלום וברכה, שוחחתי עם מומחית באיזור המרכז. תקבל פתרון בכל מקרה. אם לא ריטלין, אז פתרון איכותי אחר. אמסור לך פרטים מלאים בדואר אלקטרוני. בצעירותי הייתי במצבך. השתמשתי בריטלין 7 שנים, התגברתי על מיליון קשיים. עם כל הצניעות, בהמשך לכך הגעתי להישגים מעבר למה שציפיתי. לכן: א. תקבל ממני תמיכה מלאה, באמצעות הפורום וכן בדוא"ל. ב. אל תהסס לפנות שוב ושוב, עד שתסיים את לימודיך בהצלחה מלאה. ג. כתוב לי השבוע ביום חמישי ( לדוא"ל [email protected] ) ותקבל טלפון וכתובת לייעוץ באיזור מגוריך. ד. עד ת. בשום פנים ואופן אתה לא מפסיק ללמוד. לכל קושי יש פתרונות !!!! בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה