פסיכומטרי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/05/2007 | 00:04 | מאת: דנה

אני מעוניינת לקחת רטלין לצורך למידה למבחן הפסיכומטרי בשל קושי בריכוז לאורך זמן וחשיבה לא ממוקדת (לא מצליחה להתמקד בדבר אחד ולהימנע מחשיבה על דברים מיותרים אחרים תוך כדי הלימוד). מעוניינת לדעת איזה סוג רטלין ממולץ לבחינה וללמידה לבחינה מסוג זה שקצובה בזמן קצר מאוד לכל שאלה... ואורך המבחן כ5שעות. אבקש לדעת מינון מומלץ למשקל גוף 60.

דנה שלום רב, הנתונים שמסרת אינם מספקים לצורך מתן מינון לתרופה. יתרה מכך, אין זה נכון עבורך ולטובתך לקבל המלצה לטיפול תרופתי באמצעות התכתבות. ממליץ לך לפנות ישירות לרופא מומחה בתחום הקשב והריכוז. מאחל לך הצלחה בפסיכומטרי, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה