שאלה לד"ר למפיט - ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/05/2007 | 14:17 | מאת: אילנה

ביתי בת 5,(אחת מתאומות), כבר 8 חודשים מטופלת בריפוי בעיסוק והתחילה ריפוי בדיבור. אין לה בעיות ספציפיות במטוריקה עדינה או גסה או גרפו מוטורי וכ' - זה משהו לא ספציפי שלא הצלחנו לאבחן. היא אינטלגנית וחברתית. רואים בה התקדמות יפה מאוד. בספטמבר היא עולה לגן חובה. הגננת צופה בה קשיים בקשב וריכוז, בעיקר שהיא בסיטואציה של קבוצה - אחד על אחד יותר קל לה. איזה איבחונים עושים ומתי? חוץ מריפוי בעיסוק יש עוד טיפולים שניתן להמליץ עליהם עבורה? (חוגים?). בתודה, אילנה

אילנה שלום רב, ממליץ לך לבצע הערכה עדכנית ע"י רופא ילדים מומחה לתחום ההתפתחותי, ובעקבות זאת לבחור עבור ביתך טיפול עדכני. כיתבי לי בבקשה ( [email protected] ) באיזה איזור אתם גרים. אעשה כמיטב יכולתי לתת לכם כתובת מתאימה ואיכותית. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה